HaberlerSiyasetSaadet Partisi İstanbul 7'nci Olağan Kongresi gerçekleşti

Saadet Partisi İstanbul 7'nci Olağan Kongresi gerçekleşti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen olağan kongrede Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığına Ömer Faruk Yazıcı seçildi.

Saadet Partisi İstanbul 7'nci Olağan Kongresi gerçekleşti

Kasım ayında Saadet Partisi Genel Başkanlığınca İstanbul İl Başkanlığı görevine getirilen partinin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan kongrede, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı olarak seçildi.

Kongre seçimlerinde konuşan Karamollaoğlu, "Ne yapıyorsak Allah rızası için yapıyoruz." mesajını verdi.

Karamollaoğlu, "Abdullah Sevim kardeşimizin Allah rızası için yaptığı çalışmalara hepimiz şahidiz. Allah yaptığı çalışmaları kabul edip kendisinden razı olsun. Yeni İstanbul İl Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. İstanbul için çalışmalarımıza hiç durmadan devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da konuştuCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da konuştuSaadet Partisi geçim ittifakı acil eylem planını açıkladıSaadet Partisi geçim ittifakı acil eylem planını açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenlediCumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenlediCumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir araya geldiCumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir araya geldiGelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan iktidara "salgın" eleştirisiGelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan iktidara "salgın" eleştirisi
SIRADAKİ HABER