HaberlerSiyasetİngiltere'de Covid-19 nedeni ile can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam ediyor

İngiltere'de Covid-19 nedeni ile can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam ediyor

İngiltere'de Covid-19 salgınında son 24 saatte bin 1 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 114 bin 8501’e yükseldi.

İngiltere'de Covid-19 nedeni ile can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam ediyor

İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte bin 1 kişinin hayatını kaybettiği, toplam can kaybının ise 114 bin 851'e yükseldiği belirtildi.

Ülkede son 24 saat içinde 13 bin 13 vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 3 milyon 985 bin 161'e yükseldi.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan aşı verilerine göre ise, 13 milyon kişinin Covid-19’a karşı aşılandığı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da konuştuCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da konuştuSaadet Partisi geçim ittifakı acil eylem planını açıkladıSaadet Partisi geçim ittifakı acil eylem planını açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenlediCumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenlediCumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir araya geldiCumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir araya geldiGelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan iktidara "salgın" eleştirisiGelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan iktidara "salgın" eleştirisi
SIRADAKİ HABER