HaberlerSiyasetCumhurbaşkanı Erdoğan partisinin kongrelerine katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin kongrelerine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram ve BiP uygulamalarından bugünkü mesaisini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin kongrelerine katılacak

Mesajına "Günaydın, kıymetli kardeşim..." ifadesiyle başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün salgın sebebiyle alınan önlemlere riayet ederek gerçekleştirdiğimiz il kongrelerimize, Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük ile devam edeceğiz. Öğleden sonra saat 1.30’da bu illerimize İstanbul’dan bir canlı bağlantı gerçekleştireceğim.

Akşamüstü 5.30'da Darüşşafaka Yönetim Kuruluyla bir araya gelerek inşallah bugünkü resmî programlarımızı tamamlayacağız.

Sizi en kalbi duygularımla selamlıyor, bereketli, huzurlu ve sağlıklı bir gün geçirmenizi diliyorum."

İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da konuştuCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da konuştuSaadet Partisi geçim ittifakı acil eylem planını açıkladıSaadet Partisi geçim ittifakı acil eylem planını açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenlediCumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenlediCumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir araya geldiCumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir araya geldiGelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan iktidara "salgın" eleştirisiGelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan iktidara "salgın" eleştirisi
SIRADAKİ HABER