HaberlerGündemYerde buldukları cisim ellerinde patlayan 2 çocuk hayatını kaybetti

Yerde buldukları cisim ellerinde patlayan 2 çocuk hayatını kaybetti

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Yemişli köyü kırsalında hayvan otlatan Yusuf Ata ile Caner Sak, buldukları cismin ellerinde patlaması sonucu hayatlarını kaybetti.

Yerde buldukları cisim ellerinde patlayan 2 çocuk hayatını kaybetti

Olay bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yemişli köyü Yekmal mezrası kırsalında bulunan merada hayvan otlatan Yusuf Ata (14) ve Caner Sak (16), yerde buldukları cisim ellerinde patladı.

Ağır yaralanan Ata ile Sak, köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen helikopter ile Şırnak Devlet Hastanesinde kaldırılarak tedavi altın alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ata ve Sak, hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin Uludere Cumhuriyet Savcılığınca adli tahkikatın başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER