HaberlerGündemVan'da yapılan operasyonda 2 adet Kalaşnikof ele geçirildi

Van'da yapılan operasyonda 2 adet Kalaşnikof ele geçirildi

Gürpınar ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından icra edilen operasyon neticesinde 2 adet Kalaşnikof ve 6 adet şarjör ele geçirildi.

Van'da yapılan operasyonda 2 adet Kalaşnikof ele geçirildi

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada Van İl Jandarma Komutanlığınca PKK'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; PKK'ye ait sığınak, barınak ve depoların tespit edilmesi maksadıyla, Gürpınar ilçesi kırsalında 08 Nisan 2021 tarihinde operasyon icra edildiği belirtildi.

İcra edilen operasyon neticesinde; 2 adet AK-47 Kalaşnikof Piyade tüfeği ve 6 adet AK-47 Kalaşnikof Piyade tüfeği şarjörünün ele geçirildiği bildirildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER