HaberlerGündemTuzakla keklik avlayan 5 kişi jandarma tarafından yakalandı

Tuzakla keklik avlayan 5 kişi jandarma tarafından yakalandı

Mardin'in Yeşilli ilçesi Kütüklü Mahallesi mevkiinde, tuzakla canlı keklik avlayan 5 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

Tuzakla keklik avlayan 5 kişi jandarma tarafından yakalandı

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeşilli İlçesine bağlı Kütüklü Mahallesi kırsalında hareketlerinden şüphelendikleri 5 şahsın civarında yaptığı kontrolde keklik avında canlı mühre olarak kullanılan 5 adet kınalı keklik ile canlı keklik avlamakta kullanılan tuzak malzemesi ele geçirdi.

Tuzakla keklik avlayan 5 kişiye toplamda 60 bin TL para cezası verildi.

Ele geçirilen kekliklerin ve tuzakların ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER