HaberlerGündemTekneleri su alan düzensiz göçmenler kurtarıldı

Tekneleri su alan düzensiz göçmenler kurtarıldı

​Sahil Güvenlik Komutanlığı, 8 düzensiz göçmenin içerisinde bulunduğu fiber teknenin su aldığını ihbar sonucu ekipler tarafından kurtarıldıklarını belirtti.

Tekneleri su alan düzensiz göçmenler kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Altınova açıklarında 6 Nisan 2021 tarihinde saat 01.11’de düzensiz göçmenlerin içinde bulunduğu fiber tekne su aldı.

Fiber teknenin su alması nedeniyle sürüklendi. İhbar üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botları, 8 düzensiz göçmeni kurtardı.  

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER