HaberlerGündemŞırnak'ta göçük altında kalan işçiye halen ulaşılamadı

Şırnak'ta göçük altında kalan işçiye halen ulaşılamadı

Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı bölgesinde kömür ocağında meydana gelen göçüğün altında kalan İbrahim Aşkın'a halen ulaşılamadı.

Şırnak'ta göçük altında kalan işçiye halen ulaşılamadı

Bu sabah saatlerinde Görümlü Beldesi Cudi Dağı bölgesinde kömür ocağında göçük meydana geldi.

Arama kurtarma ve sağlık ekiplerince Ahmet Mete adlı çalışan yaralı olarak göçükten kurtarılarak Silopi Devlet Hastanesine kaldırılırken, göçük altında kalan diğer çalışan için kurtarma çalışmaları ise gün boyu sürdü.

Göçük altında kalan İbrahim Aşkın

Göçük altından yaralı olarak kurtarılan Mete, yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edilirken 22 yaşındaki İbrahim Aşkın'a ise halen ulaşılamadı.

Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER