HaberlerGündemŞırnak'ta 427 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Şırnak'ta 427 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

​Şırnak'ın Silopi ilçesinde batı illerine sevkiyatının yapılacağı 427 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilirken 4 şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Şırnak'ta 427 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Konuya ilişkin Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, terörün finans kaynaklarından olan kaçakçılıkla mücadele kapsamında Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, "Yürütülen çalışmalar kapsamında Şırnak'ın Silopi ilçesi üzerinden batı illerine yüklü miktarda gümrük kaçağı cep telefonu sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi elde edildi. Edinilen bilgiler neticesinde tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda, toplam 427 adet kaçak cep telefonu ele geçirilmiş olup 4 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır." denildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER