HaberlerGündemSeyir halindeki alev alan tır kullanılamaz hale geldi

Seyir halindeki alev alan tır kullanılamaz hale geldi

Mersin'in Tarsus ilçesinde seyir halindeyken alev alan ve uzun uğraşlar sonucu söndürülebilen plastik boru yüklü tır, kullanılamaz hale geldi.

Seyir halindeki alev alan tır kullanılamaz hale geldi

Alınan bilgiye göre, Bahattin Şahin yönetimindeki 47 PR 240 plakalı plastik boru yüklü tır, Tarsus-Pozantı Otoyolu'nun Damlama mevkiinde yanmaya başladı. Alevler, kısa sürede tırın dorsesine sıçradı.

Yangını fark eden sürücü Bahattin Şahin, zaman kaybetmeden itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelip yangına müdahale eden ekipler, uzun uğraşlar sonucunda yangını söndürmeyi başardı ancak yanan tır kullanılamaz hale geldi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER