HaberlerGündemMSB: 1'i çocuk 5 sivil katledildi, 10 kişi de yaralandı

MSB: 1'i çocuk 5 sivil katledildi, 10 kişi de yaralandı

Esad rejiminin İdlib Atarib’deki hastaneye düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), hastaneye yapılan top atışlarıyla biri çocuk olmak üzere 5 masum sivilin hayatını kaybettiğini, 10'unun da yaralandığını belirtti.

MSB: 1'i çocuk 5 sivil katledildi, 10 kişi de yaralandı

MSB açıklamasında, "Esed rejimi yine Suriyeli masum sivillere acımasızca bir saldırı gerçekleştirdi. İdlib Atarib’deki bir hastaneye yapılan top atışlarıyla 1’i çocuk olmak üzere 5 masum sivil rejim tarafından katledildi. Hastaneyi vurarak yine insanlık suçu işleyen rejim 10 sivili de yaraladı." denildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER