HaberlerGündemMidyat’ta sokağa çıkma kısıtlaması sessizliği

Midyat’ta sokağa çıkma kısıtlaması sessizliği

Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci haftasında Midyat ilçesinde sessizlik hâkim oldu.

Midyat’ta sokağa çıkma kısıtlaması sessizliği

Cuma günü saat 21.00 itibariyle başlayan iki günlük sokağa çıkma kısıtlaması ikinci haftasında Türkiye geneli devam ediyor.Mardin’in Midyat ilçesinde de kısıtlamadan muaf olanların dışında vatandaşlar evde kalmaya devam ediyor. Bu durum cadde ve sokakların boş kalmasına neden olurken ilçe sessizliğe büründü.

Dükkânlarını açan kimi esnafın müşteri bulamayınca tezgâhlarını düzeltip hafta içi için hazırlık yaptıkları görüldü. Bir kuruyemişçi esnafı ise def (erbane) çalarak saatlerin geçmesini bekledi.

Paket servisi yapan lokanta, dönerci, pastane ve fırıncılar ise çalışmalarına devam etti. Tedarikçi, kargo, tüpçü, üretim yapan işçiler de hizmetlerini sürdürürken, polis ekipleri de ilçede denetim ve takip görevlerini yerine getirdi.Öte yandan Midyat Belediyesine bağlı ekipler park ve yol yapım/onarım çalışmalarını sürdürdü.

İkinci hafta kısıtlaması pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek. (İLKHA)

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER