HaberlerGündemMetruk binalarda çıkan yangınlar bitmek bilmiyor

Metruk binalarda çıkan yangınlar bitmek bilmiyor

Elazığ’daki metruk bina yangınlarına bir yenisi daha eklendi.

Metruk binalarda çıkan yangınlar bitmek bilmiyor

Bugün saat 14.00 sularında Hürriyet Caddesindeki bir metruk binada yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenmese de halk, yangınların madde kullananlar tarafından çıkarıldığı belirtiyor.

Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Yangında kimse zarar görmezken, terkedilen binanın çatısında hasar meydana geldi.

Son zamanlarda depremden dolayı ağır hasar tespiti konulup boşaltılan binalarda çıkan yangınların artması ise halkı endişelendiriyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER