HaberlerGündemMeteorolojiden fırtına ve kar yağışı uyarısı

Meteorolojiden fırtına ve kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Meteorolojiden fırtına ve kar yağışı uyarısı

Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya, Konya ve Karaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Akdeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, Marmara'nın kuzeydoğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında kar sağanağı, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER