HaberlerGündemMeteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgâr uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgâr uyarısı

Meteoroloji'den aktarılan bilgiye göre; hava sıcaklıkları bugünden itibaren artarak kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgâr uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre; Batı kesimlerdeki yağışlar kuvvetli rüzgarların etkisiyle sürüyor. Yurdun iç kesimlerinde de süren kuvvetli rüzgarlar, soba zehirlenmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara neden olabilir.

Marmara Bölgesi'ndeki karayelle sıcaklık bugün 10 dereceye kadar düştü. Salı ve çarşamba günü lodosun etkisiyle bölgedeki sıcaklık tekrar yükselecek.

Bugün yağmurlu ve soğuk havanın etkili olduğu İstanbul'da, yarın sıcaklar lodosun etkisiyle tekrar yükselecek. Sıcaklıkların 18 derecelere kadar yükselmesi bekleniyor.

Akdeniz'de de sıcaklıklar artacak. Hafta ortasında bölgede 25 dereceler bekleniyor.

Ege Bölgesi'nde kuvvetli yağış ve rüzgarlar sürüyor. Yarın, başta İzmir olmak üzere yurdun batı bölgesindeki rüzgarların fırtına hızına çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER