HaberlerGündemMeteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik ve Erzurum'da yarın sabahtan itibaren fırtına etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da yarın rüzgârın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına, bölgenin güneyinde ise kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'te rüzgârın "tam fırtına" olarak tabir edilen, saatte 89 ila 102 kilometre hıza ulaşabileceği duyuruldu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada da yarın öğle saatlerinden itibaren Erzurum'un kuzey ilçeleri Pazaryolu, İspir, Tortum ve Uzundere'de kuvvetli rüzgâr beklendiği bildirildi.

Açıklamada, rüzgârın güney ve güneybatıdan fırtına, kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi. 

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER