HaberlerGündemMardin’de ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi

Mardin’de ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince iki şahsın aracında ve bağ evinde yapılan aramada uyuşturucu madde, uyuşturucu kullanma aparatı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Mardin’de ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi

Alanan bilgiye göre, Artuklu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yaylacık Mahallesinde ikamet eden iki şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edildi.

Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda U.A’nın üstünde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca, Y.T'nin üstünde yapılan aramada ise 11 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Şahısların aracında ve bağ evinde yapılan aramada da 4 gram metamfetamin ile uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. 

Her iki şüpheli şahısların “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurma ve 6136 SKM” suçlarından jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER