HaberlerGündemKilitli parke tesisinin çatısında çıkan yangın güçlükle söndürüldü

Kilitli parke tesisinin çatısında çıkan yangın güçlükle söndürüldü

Bitlis Tatvan ilçesinde bulunan açık cezaevi mevkiinde bulunan bir kilitli parke tesisinin çatısında çıkan yangın, 8 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Kilitli parke tesisinin çatısında çıkan yangın güçlükle söndürüldü

Edinilen bilgiye göre, yangın bugün gündüz saatlerinde meydana geldi. Kilitli parke tesisinin çatı katında çıkan yangının fark edilmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi.

Bitlis ve Tatvan belediyelerine ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 8 saatlik yoğun bir çalışmanın ardından yangın tamamen kontrol altına alınırken, yangında can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER