HaberlerGündemKayganlaşan yolda sürüklenen minibüs şarampole devrilmekten son anda kurtuldu

Kayganlaşan yolda sürüklenen minibüs şarampole devrilmekten son anda kurtuldu

Siirt'in Şirvan ilçesinde maden işçilerini taşıyan minibüs kar nedeniyle kayganlaşan yoldan şarampole sürüklendi, sürücünün dikkat ve soğukkanlığı sayesinde facianın eşiğinden dönüldü.

Kayganlaşan yolda sürüklenen minibüs şarampole devrilmekten son anda kurtuldu

Olası bir faciadan dönülen olay Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı bağlı Maden köyünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Maden köyünde, içerisinde 10 işçinin bulunduğu 56 AAD 478 plakalı minibüs, buzlanmadan dolayı yoldan çıkarak şarampole doğru sürüklendi.

Kaygan yolda sürüklendiği sırada sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmeyerek soğukkanlılıkla minibüsü durdurmayı başarması, aracı devrilmekten son anda kurtardı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken işçiler kısa süreli bir panik yaşadı.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER