HaberlerGündemKamyonet dereye uçtu: 2 yaralı

Kamyonet dereye uçtu: 2 yaralı

​Siirt’in Şirvan ilçesinde şiddetli dolu yağışı nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet dereye uçtu.

Kamyonet dereye uçtu: 2 yaralı

Kaza, saat 11.30 sıralarında ilçeye bağlı Fatih Mahallesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen Suphi Beldek yönetimindeki kamyonet, şiddetli dolu yağışı nedeniyle kontrolden çıkarak dereye uçtu.

Kazada, Beldek ile yanında bulunan Selman Üngür, hafif şekilde yaralandı. Çevreden geçen vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye sevk edilen 112 Sağlık Ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Dereye uçan kamyonet ise bölgeye çağrılan çekici ile dereden çıkarıldı.  

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER