HaberlerGündemKaçak sigara baskını: 6 gözaltı

Kaçak sigara baskını: 6 gözaltı

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte üç araç ve üç iş yerinde yapılan aramalarda 4 bin 377 paket gümrük kaçağı sigara ile 70 kilogram nargile tütünü ele geçirildiği bildirildi.

Kaçak sigara baskını: 6 gözaltı

Emniyet açıklamasında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik 25-26 Ocak tarihleri arasında 3 araç ve 3 iş yerinde arama yapıldığı belirtildi.

Yapılan aramalarda; 4 bin 377 paket gümrük kaçağı sigara ve 70 kilogram nargile tütünü ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, olay ile ilgili 6 şüpheli şahsın yakalandığı kaydedildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER