HaberlerGündemGörev sırasında kalp krizi geçiren yarbay hayatını kaybetti

Görev sırasında kalp krizi geçiren yarbay hayatını kaybetti

​Milli Savunma Bakanlığı, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Deniz Kurmay Yarbay Şükrü Cömert'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Görev sırasında kalp krizi geçiren yarbay hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), yapılan açıklamada, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı emrinde görevli Deniz Kurmay Yarbay Şükrü Cömert'in 9 Ocak'ta görevi sırasında kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Açıklamada, Cömert'in geçirdiği rahatsızlığın ardından kaldırıldığı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamanın sonunda başsağlığında bulunuldu.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER