HaberlerGündemGaziantep’te Covid-19 kurallarını ihlal eden 378 kişiye para cezası

Gaziantep’te Covid-19 kurallarını ihlal eden 378 kişiye para cezası

Gaziantep'te sosyal mesafeye uymadıkları, maske takmadıkları ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 378 kişiye para cezası verildi.

Gaziantep’te Covid-19 kurallarını ihlal eden 378 kişiye para cezası

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Covid-19 önlemleri kapsamında kentte gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda dün gerçekleştirilen denetimlerde, 94 kişiye sosyal mesafeye uymadıkları ve maske takmadıkları ve 284 kişiye de sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle idari işlem uygulanarak para cezası verildiği bildirildi.

Maske takma ve sosyal mesafe kuralını ilk kez ihlal ettikleri tespit edilen 638 kişinin ikaz edildiği ifade edilen açıklamada, denetimlerde bin 342 işyerinin denetlendiği ve işyerlerinde her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER