HaberlerGündemGaziantep’te Covid-19 kurallarına uymayan 494 kişiye para cezası

Gaziantep’te Covid-19 kurallarına uymayan 494 kişiye para cezası

Gaziantep'te sokağa çıkma kısıtlaması başta olmak üzere sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 494 kişiye para cezası verildi.

Gaziantep’te Covid-19 kurallarına uymayan 494 kişiye para cezası

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleştirilen denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “01 Mart günü sokağa çıkma yasağını ihlalden eden 334, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden 160 şahsa idari yaptırım uygulanmış, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 112 şahıs ise ikaz edilmiştir.” denildi.

Denetimlerde 263 işyerinin denetlendiği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER