HaberlerGündemCumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'dan 103 amirale "Haddinizi bilin ve yerinizde oturun"

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'dan 103 amirale "Haddinizi bilin ve yerinizde oturun"

​Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Montrö bildirisi"ni yayımlayan 103 amirale sert tepki göstererek, vesayet heveslilerine milletin asla geçit vermeyeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'dan 103 amirale "Haddinizi bilin ve yerinizde oturun"

Sosyal medya Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kalın, şu ifadeleri kullandı:

"Bir grup müteakit askerin darbe dönemlerini çağrıştıran açıklaması sadece kendilerini gülünç ve zavallı duruma düşürmüştür. Bilsinler ki aziz milletimiz ve temsilcileri bu zihniyete ve vesayet heveslilerine asla geçit vermeyecektir. Haddinizi bilin ve yerinizde oturun."

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER