HaberlerGündemCuma namazı sonrası 81 ilde yağmur duası

Cuma namazı sonrası 81 ilde yağmur duası

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yaşanan kuraklık nedeniyle Türkiye genelinde Cuma namazından sonra bütün camilerde yağmur duası okutuldu.

Cuma namazı sonrası 81 ilde yağmur duası

Sonbaharın kurak geçmesi ve barajlardaki suyun gittikçe azalması nedeniyle Türkiye genelinde kılınan cuma namazının ardından cemaat, kuraklık tehlikesine karşı yağmur yağması için dua etti.

Türkiye genelindeki camilerde bugün "Su: Hayat ve Şifa Kaynağımız" konulu hutbe okutularak suyun bilinçli kullanılması ve israf edilmemesine ilişkin uyarıların yapıldı.

Cuma namazının ardından Müslümanlar, yapılan yağmur duasına katıldı. Kuraklığın kalkması için topluca dua edilerek niyazda bulunuldu.  

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER