HaberlerGündemÇöken binanın altında kalan kadın hayatını kaybetti

Çöken binanın altında kalan kadın hayatını kaybetti

Gaziantep’te 2 katlı metruk binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan Fatma Rahman (60), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çöken binanın altında kalan kadın hayatını kaybetti

Merkez Şahinbey ilçesinin Savcılı Mahallesi’nde Suriyeli Halebi ailesinin yaşadığı 2 katlı metruk bina henüz bilinmeyen nedenle çökmüştü. Binanın çöktüğünü görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, UMKE, sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti.

Ekipler, binanın enkazının altında kalan anne Fatma Rahman (60) ile çocukları Ömer (25), Ahmet (22) ve Muhammed Cesim’i (20), enkazdan yaralı olarak çıkarmıştı.

 Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Rahman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.  

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER