HaberlerGündemBurnu açıklarında can salı içerisinde 17 düzensiz göçmen kurtarıldı

Burnu açıklarında can salı içerisinde 17 düzensiz göçmen kurtarıldı

​Sahil Güvenlik Komutanlığı, Yunanistan tarafından Burnu açıklarında can salı içerisinde bırakılan 17 düzensiz göçmenin kurtarıldığını açıkladı.

Burnu açıklarında can salı içerisinde 17 düzensiz göçmen kurtarıldı

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, dün saat 13.00'da Ayvacık ilçesi Sivrice Burnu açıklarında bir grup düzensiz göçmenin olduğu bilgisi üzerine Güvelik Botunun gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, Sahil Güvenlik Botu tarafından Yunanistan unsurlarınca Türkiye karasularına bırakılan can salı içerisindeki 17 düzensiz göçmenin kurtarıldığı ifade edildi.  

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER