HaberlerGündemBotu arızalanan 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

Botu arızalanan 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

​Muğla'ın Marmaris ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlerin olduğu lastik botun motoru arıza yaptı. Yardım talebinde bulunan göçmenler kurtarıldı.

Botu arızalanan 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

Sahil Güvenlik Komutanlığı, dün gece saat 01.00 sıralarında gelen bir ihbar üzerine yardım talebinde bulunan düzensiz göçmenlerin kurtarıldığını açıkladı.  

Marmaris ilçesi açıklarında içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu tarafından 13 düzensiz göçmeni karaya çıkardı.  

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER