HaberlerGündemBitlis'te 29 düzensiz göçmen yakalandı

Bitlis'te 29 düzensiz göçmen yakalandı

​Tatvan polisi tarafından durdurulan bir minibüste 29 düzensiz göçmen yakalanırken, araç şoförü A.Y. isimli şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Bitlis'te 29 düzensiz göçmen yakalandı

Valilikten yapılan açıklamada "Bitlis Emniyet Müdürlüğü Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce Tatvan İlçemizde durdurulan bir minibüs içerisinde bulunan toplam 29 düzensiz göçmen ve bu göçmen sevkiyatındaki organizasyon içerisinde bulunan araç sürücüsü A.Y. isimli şüpheli yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecektir." denildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER