HaberlerGündemBitlis Belediyesinden maske ve mesafe denetimi

Bitlis Belediyesinden maske ve mesafe denetimi

Bitlis Belediyesi zabıta ekipleri, il merkezinde bakkal, pastane, çay ocakları, lokanta ve marketlerde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

Bitlis Belediyesinden maske ve mesafe denetimi

Denetimlerde maske ve mesafeye uymayan vatandaş ile esnaflar uyarıldı. Denetimler hakkında açıklamada bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tağlay, halkın sağlığı için denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Tanğlay "Belediye zabıta ekiplerimiz, şehir merkezinin en işlek cadde ve sokaklarında maske ve sosyal mesafe denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bugünde ekiplerimiz, esnaflarımız başta olmak üzere umuma açık bölgelerde maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde kurallara uyulması ve duyarlı davranılması hususunda uyarılarda bulunuldu. Denetimlerimiz periyodik olarak devam edecek. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER