HaberlerGündemBelediyeye ait malzemeleri çalmaya çalışan 6 kişi suçüstü yakalandı

Belediyeye ait malzemeleri çalmaya çalışan 6 kişi suçüstü yakalandı

Mardin’in Derik ilçesinde belediyeye ait malzemeleri vinçle kamyonete yükleyerek çalmaya çalışan 6 şüpheli suçüstü yakalandı.

Belediyeye ait malzemeleri çalmaya çalışan 6 kişi suçüstü yakalandı

Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Boyaklı Mahallesi Ağıl mezrasında Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (MARSU) ait pompa, altışar metre uzunluğundaki 45 metal su borusu ile 270 metre uzunluğundaki alüminyum kabloyu vinçle kamyonete yükleyip çalmaya çalışan M.T, İ.T, O.D, H.A, F.A. ve Ş.A gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER