HaberlerGündemAntalya'da aynı aileden 4 kişi ölü bulundu

Antalya'da aynı aileden 4 kişi ölü bulundu

Muratpaşa ilçesindeki olayda babası, annesi ve ablasını pompalı tüfekle vuran kişinin daha sonra intihar ettiği belirtildi.

Antalya'da aynı aileden 4 kişi ölü bulundu

Güzeloba Mahallesi'ndeki Sefakent Yağmur Sitesi'nde yaşanan olayda Mustafa Gider'in, 73 yaşındaki babası Muzaffer Gider, 65 yaşındaki annesi Gülsen Işık Gider ile 45 yaşındaki ablası Gamze Gider'i silahla vurduğu ifade edildi.

Cinayetin ardından aynı silahla intihar ettiği belirtilen Mustafa Gider'in borcu olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından cenazeler, adli tıp morguna götürüldü.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER