HaberlerGündemAnkara Valiliğinden vatandaşlara "buzlanma ve don" uyarısı

Ankara Valiliğinden vatandaşlara "buzlanma ve don" uyarısı

Ankara Valiliği, pazartesi ve salı günü muhtemel kar yağışı nedeniyle kuvvetli buzlanma ve don olayı beklenildiğinden, trafik kazaları riskine karşı vatandaşları uyardı.

Ankara Valiliğinden vatandaşlara "buzlanma ve don" uyarısı

Valiliğin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İlimiz genelinde pazartesi ve salı günü sıcaklıkların sıfırın altında olacağı tahmin edilmektedir. Düşük sıcaklıklar ve pazartesi gecesi muhtemel kar yağışıyla don olayı beklendiğinden trafik kazası ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını rica ediyoruz." denildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER