HaberlerGündemAğrı'da hava sıcaklığı eksi 22 dereceye indi

Ağrı'da hava sıcaklığı eksi 22 dereceye indi

Soğuk havaların etkisini sürdürdüğü Doğu Anadolu Bölgesinde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 22 dereceyle Ağrı'da ölçüldü.

Ağrı'da hava sıcaklığı eksi 22 dereceye indi

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği, rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere, Ağrı'da 22, Kars'ta 7, Erzurum'da 6, Ardahan'da 5 derece olurken Erzincan'da sıfır, Iğdır'da 1 derece olarak kaydedildi.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklıkların da sıfırın altında olmak üzere Iğdır'da 9, Erzincan'da 7, Erzurum, Ağrı ve Kars'ta 2, Ardahan'da ise sıfır derece olması bekleniyor.

Bölgede, kuvvetli buzlanma, don, sis ve pus ile dik ve eğimli alanlarda çığ tehlikesine karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER