HaberlerGündemAdıyaman'da ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ele geçirildi

Adıyaman'da ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ele geçirildi

​Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından yol kontrol devriyesi sırasında bir araçta yapılan aramada ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ele geçirildi.

Adıyaman'da ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ele geçirildi

Konuyla ilgili olarak Valilikten yapılan açıklamada "Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 10 Şubat 2020 günü icra edilen yol kontrol devriye faaliyeti esnasında sürücülüğünü H.E. isimli şahsın yaptığı araçta yapılan kontroller neticesinde, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet namlusu kısmen açılmış, atım yatağı kesilerek oynama yapılan kurusıkıdan çevirme tabanca, 14 adet tabanca fişeği ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında adli işlemler adli makamlar kontrolünde devam etmektedir." denildi.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER