HaberlerGündem4 ilde uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı kararı

4 ilde uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı kararı

Adana merkezli 4 ilde, haklarında gözaltı kararı verilen 25 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi.

4 ilde uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı kararı

Adana polisi, teknik ve fiziki takibin ardından, uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen 25 şüphelinin yakalanması için Adana, Mersin, Osmaniye ve Diyarbakır'daki önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı.

Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere bulundukları ilin emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER