HaberlerGündemMuğla'da 12 günde 48 yıldırım yangını

Muğla'da 12 günde 48 yıldırım yangını

Muğla'da 12 günde 48 yıldırım yangını

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Muğla ve Aydın illerinde, 22 Haziran itibariyle toplam 169 adet orman yangını meydana geldi.

Bu yangınların 56 adedini yıldırım yangınları oluştururken, bu yıldırım yangınlarının 48 adedi de gök gürültülü sağanak yağışların yaşandığı 9-21 Haziran tarihleri arsındaki 12 günde meydana geldi.

Muğla'da 12 günde 48 yıldırım yangını

Müdürlüğün web sitesindeki bilgiye göre Muğla ve Aydın illerinde yaşanan yıldırım yangınları karadan ve havadan yapılan müdahalelerle büyümeden söndürüldü.

İLGİLİ HABERLER

Şehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıŞehid Hasan'ın babası Mehmet Gökgüz: Azmettiriciler de yargılanmalıMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMısır'daki idam kararları​ Şanlıurfa'da protesto edildiMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyorMevsimlik tarım işçileri insanca bir yaşam istiyor​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​PKK'nin Mersin'de katlettiği muhterem bir alim: Molla Fehim Yönden​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi​Mısır’daki idam kararları Mardin’de protesto edildi
SIRADAKİ HABER