HaberlerEğitimGölbaşı İlçe Müftülüğü yeni hizmet binası dualarla açıldı

Gölbaşı İlçe Müftülüğü yeni hizmet binası dualarla açıldı

Gölbaşı İlçe Müftülüğü yeni hizmet binası dualarla açıldı

Hizmet binasının açılışında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “İllerdeki, ilçelerdeki çalışmalarımızın organizasyonunu, düzenini sağlayan, başta camilerimiz olmak üzere Kur’an kurslarımız ve cami içi, cami dışı din hizmetlerimizi yöneten, organize eden müftülüklerimiz, en güzel bir şekilde toplumumuza doğru dini bilgiyi ulaştırma noktasında gayret etmektedirler.” dedi.

Müftülüklerin, Diyanet İşleri Başkanlığının birer şubesi gibi olduğunu belirten Erbaş, “Müftülüklerimiz esasında Allah Resulü’nün Medine-i Münevvere’de yaptırmış olduğu Mescid-i Nebevi’nin de birer şubesidir. Çünkü Peygamber Efendimiz diyanet işlerini Mescid-i Nebevi’den yönetiyordu. Bugün tüm müftülüklerimiz Mescid-i Nebevi’nin bir şubesi olarak bu görevi yerine getirmektedir.” diye konuştu.

Gölbaşı İlçe Müftülüğü yeni hizmet binası dualarla açıldı

Erbaş, hizmet binasının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan’ın yaptığı dua sonrası Başkan Erbaş ve protokol üyeleri, kurdele kesimini yaparak müftülük hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra müftülük binasında incelemelerde bulunan Erbaş, İlçe Müftüsü Ahmet Dilek’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erbaş, hizmet binasının yapımında destek olan hayırseverlere teşekkür belgesi verdi.

Programa, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Ankara İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan ve üst düzey yöneticiler katıldı.

İLGİLİ HABERLER

YKS'ye giren öğrenciler sınavı değerlendirdiYKS'ye giren öğrenciler sınavı değerlendirdiYKS'ye giren öğrenciler soruları zor süreyi az bulduYKS'ye giren öğrenciler soruları zor süreyi az bulduYKS'ye giren öğrenciler sınav sorularını geçen seneye göre kolay bulduYKS'ye giren öğrenciler sınav sorularını geçen seneye göre kolay bulduÖğrencilerin YKS heyecanı başladıÖğrencilerin YKS heyecanı başladıBatman’da beşinci sınıf öğrencileri için proje hafızlık okulu açıldıBatman’da beşinci sınıf öğrencileri için proje hafızlık okulu açıldı
SIRADAKİ HABER