HaberlerDünyaBrezilya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü: 4 ölü

Brezilya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü: 4 ölü

Brezilya Serie D takımı Palmas Futebol e Regatas takımının kulüb başkanı Lucas Meira ve 4 futbolcusunu taşıyan özel uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra düştü.

Brezilya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü: 4 ölü

Yaşanan kazada kulüp başkanı ve uçak pilotu ile birlikte 4 futbolcu öldü. Kazaya ilişkin Palmas kulübünden yapılan açıklamada, kazada kurtulanın olmadığı belirtildi.

Açıklamada "Hayatta kalan olmadığını bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Bu acı ve dehşet anında kulüp, gerekli desteği sunacaktır. Tüm hayatını kaybedenlerin aile üyeleri için dualarınızı eksik etmeyin." ifadeleri kullanıldı.

İLGİLİ HABERLER

Direniş gruplarından Gazze'ye yönelik ablukaya tepkiDireniş gruplarından Gazze'ye yönelik ablukaya tepkiSiyonist işgal rejiminin saldırılarında 20'den fazla Filistinli yaralandıSiyonist işgal rejiminin saldırılarında 20'den fazla Filistinli yaralandıDiyanet İşleri Başkanı Erbaş Kur'an kursu öğrencilerini ziyaret ettiDiyanet İşleri Başkanı Erbaş Kur'an kursu öğrencilerini ziyaret ettiSiyonist işgal rejiminden Kudüs'te provokatif saldırı: 5 Filistinli yaralıSiyonist işgal rejiminden Kudüs'te provokatif saldırı: 5 Filistinli yaralıCumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de ikili temaslarda bulunduCumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de ikili temaslarda bulundu
SIRADAKİ HABER